Nikada. Samo bi mi digao pritisak!
Nikada. Samo bi mi digao pritisak!
Emilija 05.08.1995.
Isidora 17.05.2002.
Nikola Lav 25.10.2009.
Da ide samnom na porodjaj, pa da posle prica " To nije nista, moja Tackana je to ocas posla..." Ne hvala, samo mi treba da i o porodjaju prica kao da ga je licno izveo.
Znas onu "narodnu" Ne znas ti majko kako se radjaju deca!!!Eeee!!!
Emilija 05.08.1995.
Isidora 17.05.2002.
Nikola Lav 25.10.2009.
O ja sam ga podellila sa mnogo njih...babica sestara, doktora akusera,...anesteziologa, ali kada je prvi put puklo, ostale smo samo ja i anesteziolog...ha ha ha ha
Nema sanse da bi dozvolila tako nesto!moj suprug bi se ubio od smeha jer je moj porodjaj trajao citavih 2 min.mislim da to nije mesto gde bi mogli oni da prisustvuju....![]()
![]()
![]()
ja nisam htela da moj muz krene sa mnom ...jer sam znala da bih ja brinula za njega a to mi nije trebalo ..a iskreno i kad je dosao momenat da idem u bolnicu nije mi se islo imala sam trip u glavi zasto ja to ne bih kuci odradila..ludost..naravno da sam otisla a moja jaca polovina je cekala kuci...a super je prica meni je doktor rekao da dodjem u ponedeljak..medjutim ja u subotu dobijem bolove i kazem ajde idemo u bolnicu a moj muz ce na to...nemoj Makice sad znas da je doktor rekao za ponedeljak...doslo mi da ga pojedem..
e akad sam dosla kuci i posle par dana boli me sve sva sam minijaturna porodila se ne mogu da sednem i ako sednem da ustanem treba mi 10 minuta i bio je momenat da je muz otisao na tenis i dolazi sa tenisa i zali se kako ga boli noga zaboga nije se zagrejao a igrao je i zali se i kaze e makice znas kako me boli noga to ti je gore od porodjaja...e tad sam pocela da bljujem vatru...