U pravu si Natasa, to sam potpuno smetnula sa uma...svaqkako mora otici kod lekara.
U pravu si Natasa, to sam potpuno smetnula sa uma...svaqkako mora otici kod lekara.
To je i meni palo napamet jer krvna slika nije tako loša. Juče sam ja završila u hitnoj, pritisak mi je skočio (inače je nizak), baš sam se loše osećala, odveli su me u bolnicu ali internista nije ništa rekao osim da sam se ja uspaničila kad je počelo srce da mi lupa pa se pogoršalo.
To su i mom suprugu rekli, a on se stvarno ne oseca dobro...mozda je sve iz glave,zaista...
Joooj, opet imam tegobe, nervozna sam, boli me glava, osećam neki pritisak... Znam da su nepovoljni biometeorološki uslovi, alikako da pomognem sebi? Šta može da pomogne? Zašto su neki ljudi osetljiviji a neko ni ne oseti promenu vremena???
ja sam definitivno meteoropata, ni opisati ne mogu koliko ove promene utiču na moje raspoloženje, a tek glavobolje...strašno... neki dan sam morala da popijem kafetin, iako još uvek dojim kada ima mleka, popila sam ga i nisam dojila... malo sebično, ali ja stvarno nisam više mogla da trpim bol!
...deca su ukras sveta...
Pa tebi se i hormoni vraćaju u normalu i to utiče na raspoloženje,ne brini.
Ja imam uzasno lupanje srce cim pojedenm nesto malo jece, burek, meso,zacinjenu hranu. Imam osecaj da mi je srce u grlu. E, onda idem i setam, setam i to se smiri.
Emilija 05.08.1995.
Isidora 17.05.2002.
Nikola Lav 25.10.2009.