-
Senior Member
Da li vasa deca veruju u Deda Mraza?
Moji jos uvek veruju u Deda Mraza...Da li su vas pitala deca " Da li postoji Deda Mraz?"
-
Senior Member
Moj Srđa veruje i to do daske. Ima velikog Deda Mraza i sa njim spava. Non stop kuka kada će sneg jer onda Deda mraz dolazi.
Irvas mu je omiljena životinja
-
Senior Member
kako ste uopste pocele deci pricu o Deda mrazu,i to me ceka ja bih volela da veruje i da ga s nestrpljenjem ocekuje .
-
Senior Member
Ja si i dan danas verujem u Deda Mraza,ali kad dodje vreme da nam deli pokloni,on mi pokaze sipak i kaze da za mene nema jer nisam bila dobra(moj cale se svake godine prerusuje u Deda Mraza)......
Lepo je da deca veruju u to.....
-
Senior Member
Moji zdusno navijaju za Deda Mraza i veruju svim srcem u njega, volim to i neka jos dugo dugo veruju i budu deca, to iscekivanje i strepnja... skroz mi je slatko/
-
Mi svi verujemo u deda mraza, moj muž se svake godine obuče u odelo i ide po komšiluku i kod prijatelja nosi deci simbolične paketiće. Ja pre neki dan pitam sina šta da mu donese Deda Mraz kad dođe, a on kaže da hoće Deda Mraza, da bude uvek kod nas.
-
Senior Member
a sve su to male decije radosti ...ja cu balsu uciti da postoji ...
-
Senior Member
Mi o tome vise i ne vodimo razgovore... odavno smo apsolvirali tu temu, verujemo u Deda Mraza i tacka!
-
Senior Member
xaxaxaxaax i ja cu tako...danas sam gledala decije knjige odusevljena sam ..ponekad mi bude zao sto nisam rodila devojcicu ali moram da se izborim i sa decakom..knjige su sjajne...masta na sve strane..a osmeh na usnama.
-
Senior Member
Vole to i decaci, bar moji vole, ma vole oni sve sto im serviras pogotovo ako se podrazumeva da to zajedno radite!
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila