Ništa, i dalje neće... ma odustajem ne mogu se više nervirati oko toga, ako može neko da mi to namjesti bila bih mu veoma zahvalna... kod napravljenog tikera je kopiran u potpisu, pa ako neko zna kako da ga namjesti eto...
Ništa, i dalje neće... ma odustajem ne mogu se više nervirati oko toga, ako može neko da mi to namjesti bila bih mu veoma zahvalna... kod napravljenog tikera je kopiran u potpisu, pa ako neko zna kako da ga namjesti eto...
Aj reci mi koju slikicu hoces, koji tiker, i datum, stad astavim, bla bla, pa cu da ti napravim... Da ti dam da kopiras,...
A bre evo sad vidim, imas kod ali nije to taj, treba ti onaj u ovim zagradama [ ]
Evo meni se vidi taj tvoj
Ne znam Barbarice, stvarno sve uradim i uzmem i pravi kod i sve, al opet neće, molim te ako možeš ti da mi napraviš i postaviš taj tiker u potpisu, evo vidiš izgled a datum rođenja moje bebe je 11. januar
Opet neće, ja stvarno ne znam šta nije u redu ali svaki mi put napiše da nešto nije u redu, ma odustajem od tikera, ne treba mi....
Ja samo da probam potpis!
Ni ja ne mogu nikako da postavim potpis....
Imati dete znači kako ni u jednom delu tog puta jednostavno ne možeš
zamisliti da ga je moguće voleti više nego ga već voliš, jer se sav topiš od ljubavi,
voliš koliko uopšte ljudsko biće može voleti, a onda zapravo shvatiš – da voliš ga
još i više
http://www.ticker.7910.org/an1cJLA0g...ZlY2EgaW1h.gif