balsa ima 4 dva gore dva dole zec mali..
balsa ima 4 dva gore dva dole zec mali..
lepo,aj ga slikaj pa izbaci slike da vidimo tog zekicu.![]()
MaLeNa MaZa
Onda ce brzo da mu izbiju Samira ja znam da je moja Kika zabijala nokat u meso pa je vukla,jednom je i raskrvavila vilicu.Ako oce gumu daj mu da zvace ali njima su rukice najsladje.![]()
MaLeNa MaZa
Balsi krenule dvojke i gore i dole ...ali dobro se drzi...nema tempereturu,ne slinavi,balavi,mada sve stavlja u usta.
ako ako...stavi mu tvoj prst da vidis kolko mu jos zuba izasli....osetices sigurno...he he he.....![]()
MaLeNa MaZa
grize sve ali mene nece...mi se samo ljubakamo..to je moja Suncica
![]()
aaa....pa to je fino,mene Kika izujeda,narocito kad sisa....![]()
MaLeNa MaZa
ja se dva dana patim dete ima gore 4 zuba a dole 3, vec dva dana ima proliv temperaturu,balavi i bas sam u problemu ne znam da li je bolestan ili je to zbog zubica.Sutra cu da ga vodim kod lekara ali se nerviram samo tako.
Nama se isto sve poklopilo i rast zubica i upala grla i bakterije. Uzas!
Emilija 05.08.1995.
Isidora 17.05.2002.
Nikola Lav 25.10.2009.
Moja ćerkica nema još ni jedan zubić, a ima 6 meseci i 10 dana... pre dva dana joj se začepio nosić i dobila temperaturu, pa smo je vodili doktoru i kaže teta doktorica da je to verovatno zbog zubića jer nema nigde upali, hvala Bogu... A moja Sofi je pravi junak, muči je to sve a ona uopšte ne plače osim kad joj nosić baš začepi pa ne može da diše! Jutros je opet dobila temperaturu, pa sam joj dala sirup, a zuba još nema...Može li mi neko reći koliko dugo to može da traje??? Mislim dok ne izbije zubić?