Zeleni je super, zdrav je i opušta. Kombinacije nane i kamilice je dobra za smirenje. Volim i one Milfordove voćkaste+jogurt.
Nanu i kamilicu, a i vocni su dobri.
Emilija 05.08.1995.
Isidora 17.05.2002.
Nikola Lav 25.10.2009.
s ovim imam zesci problem
cajeve ne pijem cak ni kad sam bolesna
sta mi znaci zasecerena topla vodica
PRE CU SUPICU OD FAZANAda sipnem u sholju ...i milina
![]()
VODIM SE ONOM ...voda NI U CIPELE NIJE DOBRA![]()
salu na stranu ako bas moram ...al bas bas moram toje samo jabuka sa cimetom nista dr.
i love to love just let me
zeleni caj je diuretik utice na poboljsalnje mestabolizma ,jako opterecuje bubrege zato s njim treba biti obazriv.
Nikad se ne pije uvece vec samo ujutro u kombinaciji sa medom i limunom.
Volim nase cajeve tipa hajducka trava,rtanjski,nana,kamilica,kantarion,majcina dusica.
Pre par godina sam pila caj sa mlekom i cudno je skroz mleko se ne oseca a caj beo.
Hvala na info, nisam znala to za zeleni.
da da a ako imas aritmije onda nikako ne sme da se pije,cak i sa alkoholom nije preporucljiv recimo za Turke se vezuje Turska kafa a za Engleze caj a nije tako Turci imaju sjajne cajeve i dosta ih piju a kafu kuvaju na poseban nacin.
Volim većinu čajeva; zimi uglavnom Rtanjski, crni, zeleni.... Jedino mi je žao što najčešže nemam vremena da uživam u činu ispijanja!
Imati dete znači kako ni u jednom delu tog puta jednostavno ne možeš
zamisliti da ga je moguće voleti više nego ga već voliš, jer se sav topiš od ljubavi,
voliš koliko uopšte ljudsko biće može voleti, a onda zapravo shvatiš – da voliš ga
još i više
http://www.ticker.7910.org/an1cJLA0g...ZlY2EgaW1h.gif