Ja sam na Zvezdari,ma ici cu u onu na Nbg,ionako mi je Lea tamo kod babe u karantinu jer je bolesna.
Ja sam na Zvezdari,ma ici cu u onu na Nbg,ionako mi je Lea tamo kod babe u karantinu jer je bolesna.
Dugo sam trazila zasto deca imaju siroki povoj samo kod nas(znate ono pomenete svedjanima svedsku pelenu oni ne znaju o cemu pricate)....samo sam jedan odgovor nasla kako kazu genetska predispozicija(valjda samo srbi) da se nogice iskrive.....i kako kazu samo kod nas su deca tako pravilnih nogu?!![]()
eee,i ja mislim da netreba slusati nikoga,ali i ja sam mom sincicu stawljala sirok povoj samo dva meseca on sad ima 5 meseci i sve mu je ok i sa nogicama i sa kukicima, ovde su pisali da beba tek dosta kasnije xvata svoje nogice,stvlja usta okrece se sama na bok,i sa ledja na stomak,dosta kasnije puzi........ a moj malecvki sve to vec radi,osim puzenja to jos ne,ali sve ostalo da,i sam se okrece i na bok i sve verovali ili ne cak sam ponekad drzi flasicu i jede,imam snimak toga,tako da iako sam veoma mlada imam 18 godina tek,znam da ima ljudi koji govore budalastine,ja bix ti savetovala da poslusas samu sebe,ti si mam tom detetu i sama najbolje mozes uvideti sta mu treba i sta mu prija,a ako nebude islo,posavetuj se sa privatnikom
taj siroki povoj je uzasan..prosto mi je zao kada je presvlacim pa kad krene da se mrda,skace i ,,mlati,, nogama jer naravno u tom povoju ne moze da se pomeri..inace moja beba ima 3 meseca..sa 6 nedelja sam bila na ultrazvuku kukova i rekli su mi da do 3.5 nosi siroki mada je sve u redu..drugarica moja ima bebu od 2 meseca i njoj su rekli da skine siroki,kukovi su u redu i da dodje za 7 meseci na kontrolu..pa sad sta raditi...... nigde u svetu se to vise ne koristi,jer je bas zbog toga pampers i ,,izmisljen,,... .. ne znam drage moje ali ja joj ne bih skinula dok dr ne kaze...