Kakva vam je kosa, frizura? Farbate li se?
Kakva vam je kosa, frizura? Farbate li se?
Da da, u crnoInace kao sto rekoh vec prirodno sam jako svetla... mnogi kazu da mi crno i ne stoji bas jer imam jako bled ten, ali bas me briga... Mada sad cu u ridje
Furam inace siske, koje isto planiram da pustam, i ravnu kosu, koju naravno moram da feniram, jer mi je prirodno talasasta i jaaaaaako bujna... A sad mi je jos baaas porasla, tako da...
Ja sam isto jako bleda u lice a imam prirodno tamnu kosu... lepo mi stoji crveno (bila sam satirana ceo jedan dan tako) ali meni je toliko bilo neobicno i prefarbala sam se... jednostavno nisam bila ja!
Inace ja sam frizer...![]()
da, u narandžasto... duga kosa...
...deca su ukras sveta...
Ja imam gustu kosu, kako raste polako od polovine obraza sama pocinje da se uvija...
Inace imala sam peh sa frizerkom i jos ne mogu da oporavim svoju kosu, istanjila je uzasno mnogo...
Ja sam prehr. tehnicar al sam posle zavrsila i za frizera..![]()
bili smo na profi slikanju i bilo je sjajno postavicu slike ovih dana.
Imam lošu,tanku kosu, svetlo smeđe boje. Nemogu ništa sa njom, ravna je ali ne može da se uvije. Najbolje mi stoji polu-duga, stepenasto ošišana a ja bi se tako ošišala kratko. Nisam do sada menjala boju, možda samo za nijansu svetlije nego što je sad. By the way, zna li neka neki recept za jačanje korena kose?