Prosek mi je 1 iz 1. Ja to kad radim, radim temeljno. hahahaha
Prosek mi je 1 iz 1. Ja to kad radim, radim temeljno. hahahaha
Emilija 05.08.1995.
Isidora 17.05.2002.
Nikola Lav 25.10.2009.
cele dve i po godine ...svaku mengu preplakala ...
cmizdrila i smisljala kako bi bilo lepo imati jedno malo zgebce koje je VRHUNAC SVEGA
i nikako,ocajavala.al sad realno kad pogledam pored onoliko frustracija nerviranja i "JAAKO lepog zivota " nije ni cudo
a desilo se kad mi je najmanje to padalo na pamet
poneli me drugi jos mnogo jaci problemi ...muz bez posla ...bez krova nad glavom ...egzistencija osnovana na motoru i 24.ooo dinara moje plate ...
i jos muz poceo da pravi sranja ( S oprostenjem ) znaci nikako ni do cega mi nije bilo ...i eto ti ...desilo se
sad sta reci ... s oprostenjem citiram mog jako dobrog druga
" cuti kenjaj i brzine menjaj "
od dana kad sam upoznala muza imala sam mozda jedan - dva dana bez frustracija i haosa...tako da ...ne mogu da kazem da mi je odmor bilo kakve prirode pomogao
jednostavno nisam vise bila fokusirana na bebu ...i eto![]()
i love to love just let me
ej bre nema nerviranja...sve to prezivlajava beba s tobom..
ni po babu ni po stricevima vec cuvaj sebe budi mudra ako ja nisam ti uci od mene sve zajebi.
prvi put sam sada iskoristila tabelu sa sajta pa cu Vam reci da li je uspelo,a trudimo se jedno godinu dana.
hmmm,sad kad se setim kako je prvi put bilo "lako".... drugi put ( sada sam u 5 mesecu) smo se bogamo pomucili,citava 4 meseca....za mene je bilo bas frustrirajuce,valjda sam mislila bice kao i sa prvim...no,ovaj put "nosim" devojcicu pa je valjda i normalno,znate kako smo mi zenske komplikovane!!!???!!!!
Mi smo tek poceli, nadamo se da cemo se uskoro i obradovati!!!
To je stvarno nesto najlepse!