koju pumpicu za nos koristite za vase bebe kaja se pokazala kao najbolja?
koju pumpicu za nos koristite za vase bebe kaja se pokazala kao najbolja?
Zorana,imas na netu dosta diskusija o ovome....Neki hvale one na usisivac,neki elektronske...Meni je to prejako za nerazvijene decje sinuse...Jesi li probala ono sa spricevima?U uyrastu tvog deteta mozda usni aspirator..ako dozvoli..
ono sa spricevima je sjajno alimoram da radim minimun 5 puta dnevno jer on ima laringitis u nekoj pocetnoj fazi.A kupila sa danas ovaj usisivac ali meni to nema pojma ja stavim u usta i vucem bas glupo.
pricali smo negde vec o DIAFITOVOM elektronskom aspiratoru,verujte cudo je!!!!!
ja pretrazih sve ali ne nadhoh taj koji nam je rekla Skarlet?Jel imas sliku?Salji please!
od rodjenja se koristi...poslacu vam sliku sutra sa opstim karakteristikama...narucila sam ga i cekam da stigne...ali videla sam ga i imala prileke da vidim kako radi...
LivingLab - elektronski nosni aspirator
- Jednostavan, brz i bezbolan
- Vodootporan i antibakterijski
- Efikasan
- Praktičan i ekonomičan
- Apsolutno siguran i neškodljiv
Elektronski nosni aspirator Diafit-LivingLab je proizvod koji je potpuno nov na našem tržištu, ali je u Evropi i svetu jako poznat. Prihvaćen je od strane ORL specijalista i pedijatara koji ga preporučuju za
brzo i bezbolno čisćenje nosa kod beba i male dece. Potpuno je siguran i neškodljiv, veoma jednostavan za upotrebu. Njegova najveća prednost je što je aspiracija nosnog sekreta potpuno bezbolna za dete, vrlo brza i efikasnija u odnosu na sve postojeće metode
čišćenja dečijeg nosića (dozirani vakum od 50 kPA ne može izazvati nikakve neželjeme reakcije). Prijatnog je zvuka i može se koristiti i dok bebe spava. Poseduje CE sertifikat o usklađenosti sa standardima EU. Ima garanciju na godinu dana.
ima ga da se naruci na tako lako shopu,ili jednostavno ukucaj www.diafit.rs i direktno od njih narucis...sad ne ynam do skoro je vazio neki popust od 10 posto....
narucih i ja pa cu videti kad stigne.
bas me zanima s obzirom da pise da je moguce cistiti bebin nos i kad spava.
Mi sad nemamo problem sa slincima ali kad zagusti uzas.