hmm,uf ja cu ovako posto ne umem sama o sebi ama bas nista da vam kazem,posto i ne bih bila bas realna,verovatno,ovako kazu neki moi prijatelji bas pravi,tj par njih!!! SKARLET je pouzdan prijatelj,veliki hedonista u svakom pogledu, uvek nasmejana tugu krije kao zmija noge i kao i svaki lav,tj lavica ( lav sam u horoskopu) suze njene retko ko moze da vidi,otrsita,previse direktna sto nekad zna da bude i lose,mrzi laz i gnusa se nad patetikom,vredna (!!!!!) ,posvecena, uvek tera svoje, perfekcionista do ludila sto nervira ljude itd... a sto se tice izgleda to mogu i sama da vam kazem, niska sam jako ( ali i M.M. i Madona su takodje pa eto koliko su uspesne,tako se tesim ja) samo 155,plava,oci nikakve boje nesto glupavo neodredjeno zeleno braon,posle porodjaja 5 kg viska mada nikada i nisam bila neka mrsavica ( mm kaze da i Dzenifer ima veliku guzu i da joj nista ne fali,isto kao i malo cas,tako vam se ja tesim) a stil,hmm pa kako kad volim sportsku garderobu i kad se sredim i popnem na stikle (sto i radim cesto zbog onih 155,razumljivo) volim da je to i tada opusteno,komotno...u stvari i ne umem da vam opisem kako se oblacim ali me u poslednjih godinu dana mozete videti najcesce u nekoj trenerkici...eto,ako se setim jos nekih komentara ovih mojih,na prste jedne ruke nabrojanih pravih prijatelja,ja vam javljam!!!!!