Moje iskustvo s lekarima u trudnoci je bilo grozno! Na prepuruku jednog foruma, odabrala sam dr Tabsa iz DZ na naselju (NS) posto je dr koju su mi prijateljice preporucile prezauzeta. Mene je pomenuti "strucnjak" tretirao kao idiota i razmazenu histericnu zenu od pocetka iz samo njemu znanih razloga. Kao sto rekoh na jednoj temi, ne zelim da mi se smeskaju,tepaju i da me maze kad odem kod lekara, vec zelim da bude strucan i profesionalan i da mi pomogne. Morala sam da ga molim da mi ispise recept za Partusisten da ga ne bih kupovala, da mi da uput za vadjenje krvi jednom u svakom trimestru, na pitanja mi je odgovarao sturo i konstantno je bio natmuren. Epilog je da sam se obratila nacelnici odeljenja i promenila lekara, da ne kazem - izigravala tuzibabu. Da se razumemo, nije meni zao da platim analize u priv.lab.ali zasto bih zaboga to radila kad imam zdr.osiguranje kao radnik od cije se plate odbija deo za njihove?! Pocela sam da vodim trudnocu privatno prosto da bih znala sta kad treba da radim. Mislim da je moja greska u tome sto nisam odmah "napravila cirkus" i pozalila se svima redom nego sam cutala i cekala da bude bolje.
Sto se porodjaja tice, dr Relja Djordjevic je bio vrlo korektan i zaista sam zadovoljna.
Pedijatri su posebna prica...opredelil smo se za dr Basic u DZ Vasa Stajic koja je dosta daleko ali tamo vas bar neko doceka i razgovara s vama pre nego sto vas posalje kuci da sami izlecite svoje dete.
Uh,raspisah se ja nasiroko i nadugacko...sad je na vas red