-
Senior Member
boraniju sa carskim mesom...bilo je dobro imam zlatarsk sir i kajmak tako da je bilo dobro.
-
Senior Member
jao ja cu sada pohovanu piletinu,bas mi se jede a za kasnije cu vidim....
-
-
Senior Member
to je meso koje nema ni jednu zilicu a koje je blago dimljeno i osuseno nesto prefektno...ima i drugi naziv ali ne znam kako pitacu pa cu javiti...sigurna sam da ga znas pod tim drugim imenom..
-
Senior Member
a danas nisam nista..sutra idem na rodjendan tako da ni sutra nema rucka..samo za becu..
-
ja sam danas pire krompir,supice,slatki sos i kobasice przene..inace nekuvam svaki dan posto smo ja i svekrvica same pa nekad ona kuva a nekad ja
-
-
Senior Member
u mesari...pitajte sta je carsko meso znace svaki dobar mesar...ja po tome znam kakva je mesara..Ja sam danas isla na rodjendan tako da smo tamo vecerali a za rucak pohovane tikvice i pileca dzigerica a kao salata ajvar...
-
Senior Member
supa sa knedlama domaca,dinstana piletina,umak od pecuraka,domaci ajvar.Kolac se pece.Da li sam dobra domacica?
-
Senior Member
Bila sam vredna, umesila sam rezance za supu i napravila je ( od tri vrste mesa i povrca) pohovala pecurke, i belo meso, zelena salata, rolat sa kremom... uvila sam sarmu za sutra i stavicu je veceras da se krcka... ocajna sam domacica i rerna mi jos uvek ne radi!
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila