-
Senior Member
Znaci jos jednom, sta kuvate sutra?Dajte mi neku ideju...Zbog rodjendana tri dana krkamo rostilj...treba mi nesto da se isperemo...HA HA HA
-
Junior Member
gusta corba od povrca
pohovane tikvice
mladi krompirici
paradajz salata
-
Senior Member
Juce sam kuvala corbu od povrca, mlade krompirice i piletinu. a danas kupus sa svezim paradajzom i junetinom... sutr cu pohovati karfiol, belo meso na zaru i svezu salatu ili od kupusa ili paradajz salatu...
-
Senior Member
Supa,mladi krompirici i dinstano meso.... A da,krastavac salata....
-
Senior Member
MMM mmm sto volim krastavac salatu ...
-
Senior Member
A što volim ovo proleće i leto, krastavaca, paprika, paradajza mladih kropirića koliko voliš. A i ostalo povrće, a i voće je tu
-
Senior Member
A danas za rucak-PASULJ sa suvim rebarcima i kupus salata,omiljeni rucak mog muza!!!!!!!1
-
Senior Member
I mog, ali samo on jede, ostali lizucu... tako da mi je 2oog pasulja dosta za rucak.Ja sam spremala paradajz sos i ljute cuftete , obzdrali smo se ha ha ha, iako sam nesto drugo planirala... to cu sutra
-
Senior Member
neku sjaju piletinu karfiol supu i bilo je super.
-
Senior Member
Danas sam spremala poseban rucak, imam goste iz Grcke, pa sam sve neke specijalitete spremala, butkice u kiselom kupusu, ljute zaluicene paprike, Corba od povrca sa belim mesom i bareni krompir ... Pravila sam pitu od dileka, sne nokle i vocni kolac... porazbijali su se od klope i eno ih , poizvrtali se ko prasici i samo puhcu... ne samo moji klinci nego i ovi mali grci... kaki su smesni...
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila