Odlucila sam da otvorim ovu temu cisto da bih razbila strh kod ostalih trudnica koje ce mozda biti u situaciji kao ja.Naime,kako mi je termin bio prosao 3 dana,doktor je jednostavno rekao dodji u petak da to ZAVRSAVAMO?!Inace,imam 35 god. i ovo mi je prva beba.Ne znam zasto,ali imala sam ogromno poverenje u doktora mada sam ga upoznala par dana pre,i bila sam smirena jer sam stalno mislila-zna on sta radi.tako je i bilo.Od jadnih 2 prsta koliko sam bila otvorena,krece ringispil.U 13.45 su mi probusili vodenjak i prikljucili indukciju.bolovi mi krecu na 3-4 min nista strasno,boli ali podnosljivo.Disem kao sto smo ucili u skolici,bolovi idu 3-2min.dr me pregleda kaze 4 prsta,bolovi 2-1min.dr pogleda kad ono 7 prstiju kaze odlicno kad u tome stize i prvi napon.Iznenadilo je cak i doktora.Brzo na sto,i iz drugog puta ja ugledah moju milicu lepoticu.Sve zajedno=1,5h!! Mnogo znaci imati ovakvo secanje na prvi porodja i ja od srca zelim svim zenama da prodju kao ja,jer verujte necu dugo cekati da sve ovo ponovim.