u pocetku sam koristila kosili a sad sam presla na niveu kremu i mleko za telo kao i za sampon a tu je naravno neizostavna pavloviceva.Ako imate nesto drugo javite...![]()
u pocetku sam koristila kosili a sad sam presla na niveu kremu i mleko za telo kao i za sampon a tu je naravno neizostavna pavloviceva.Ako imate nesto drugo javite...![]()
Ja koristim sebamed kupku i šampon za kosu. To su nam preporučili u savetovalištu, pošto mi je beba imala ekcem sa navršenih mesec dana, a kao sebamed je najneutralniji i odgovara osetljivoj koži.
Ja koristim Becutan i stvarno mojoj bebi odgovara.Ne planiram da ga menjam jer za sad nemam problema.![]()
MaLeNa MaZa
cula sam da je sebamed odlicana kolecija probala sam kremu za lice i bebi odgovara...znam da se dosta kupuje i kosili...a jedna frizerka mi je rekla da je super kosili i za nas bac cu da je pitam sta sve ide pa cu napisati znam da sam posle porodjaja to koristila jednom nedeljno ...i super je...saznacu sta tacno ide pa pisem![]()
dobili smo na poklon chicco mleko za telo sampon i kupku ja sam zapanjena da su ovako dobri proizvodi,beba mirise kao ruza koza je mekana kao svila stvarno neverovatno..dolazim u iskusenje da se i ja tusiram chicco kupkom...fantasticni su...![]()
Mi od samog starta koristimo niveu, ponekad ubacim i kosili da malo promenimo, ali to je to, zadovoljna sam.
I ja sam u početku koristila Niveu, nikakvih problema nije bilo, kad je imao letnji ekcem ubacila sam sebamed a sad šta kupim. Nije loša ni babylove kozmetika jer su im pelene i vlažne maramice odlične.