Ima onaj antitangle Johnsonov šampon, jesi li probala taj? ja nisam, ali sam čula da je dobar, i mi ćemo uskoro morati da ga uzmemo jer Sofija ima predugu kosu za svoj uzrast, i sve joj se upetlja nazad dok spava!
Ima onaj antitangle Johnsonov šampon, jesi li probala taj? ja nisam, ali sam čula da je dobar, i mi ćemo uskoro morati da ga uzmemo jer Sofija ima predugu kosu za svoj uzrast, i sve joj se upetlja nazad dok spava!
...deca su ukras sveta...
probala nema pojma ili bar nama ne pomaze i nekako osusi kosu nema sjaja,,,probacu sa nekimdrugim preparatom.
Ako nesto nadjes javi posto imamo isti problem.![]()
Ja koristim Chicco kupku i mleko za telo 0m+,i bebi ne smeta,koza joj posle toga bude bas meka i nezna.
probali smo chicco ali nam ne odgovara mada super mirise.
Moj mališa nema osetljivu kožu i sve mu je do sada odgovaralo. Već neko vreme koristimo Chicco kupku i ok je. Posle toga mleko za telo i gotovo.
I ja sam sa starijim sinom imala problema sa zamrsenom kosom (i dalje imamo), i slucajno sam naletela na jedan sampon koji je FANTASTICAN! Kosa je meka, glatka, sjajna, uopste se ne mrsi i sjajno mirise. Italijanski je, GENERA baby, uglavnom ga ima u vecim marketima, i jos mu je cena vrlo, vrlo povoljna. Mislim da ima crveni i zuti (mozda i plavi), a ja koristim crveni. Inace sam, dok su mi klinci bili bebe, koristila i Seba med i Kosili i Johnsons bedtime i Becutan i Niveu, ali najvise volim Decji Merimin sapun (nekad je bio i sampon), jer mi najlepse mirisu.
Nivea sampon i kupka kao i kreme i regenerator
odgovaraju joj
MaLeNa MaZa