-
Senior Member
-
Senior Member
MOJA TORTA!(nema ime) potrebno je**** jedno veliko pakovanje jafa keksa,4 krem slaga(ukus po izboru)i jedno pakovanje gotovih kora za torte!slag,mleko priprema se******raspakovai kore za tortu umutiti slag krem da bude gust onda nafilovati kore sa slag kremom i stavljati jafa keks kad nafilujte kore,onda preklopiti drugom korom i opet nafilovati u drugu koru salg kremom i sve tako dok imate slag krem ili kore za tortu!onda napraviti smesu sa slagom namazati slag i ukrasiti po zelji!orta je extra ukusa em jafa keks je odlican em je slag krem veoma dobrog ukusa!probajte mozda se i vama svidi!
-
Imaš na forumu recepte za rođendanske torte, potraži! Inače, i ja volim te jednostavne torte koje se ne peku.
-
Senior Member
hihihi,ja nemam pojma ni za jedan recept kada su slatkisi u pitanju-ali znam adresu jedne divne poslasticarnice i tup,za cas ti je torta na vratima i to skoro pa dzabe!!!! mada mi i ne volimo nesto slatkise.....
-
Senior Member
Drgaga Mina ovo je super brza torta potrebno je 600 gr slag krema umutiti sa 600ml mleka i podeliti na 3 dela jednaka naravno,u prvi staviti 200gr mlevene plazme,taj deo ce biti na dnu fino se razvuce u drugi staviti 2oo gr mlevenih oraha a u treci nista.Torta je prosta nije za godisnjicu ali je super brzo se sprema i jako je ukusna.Probaj.
-
Senior Member
-
Senior Member
sama Kiko sama napravis pa pozoves drugarice i uzivate jedete tortu ,pijete kafu i uzivate,,,sta ces bolje.
-
Senior Member
Zenske....ja sam najmladja koka ovde pa mi udovoljite.........
-
Senior Member
e pa Kiko s obzirom da si najmladja ti treba da ucis brzinom svetlosti i da haras bar na ovoj temi svaki dan drugi recept da nam das...sta je jela beba sta si spremala za rucak,sta si pravila slatko sve od a do s...pa da nas obradujes i kazes kako ti je dosla svekrva i kako ste zajedno caskale,i da si zaista imala ispunjen dan
-
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila