-
Senior Member
Sandra sta bi sa receptom ila li ga?Jesi pravila neki kolac?
-
Pravite li,,Ledene kocke"?Moj omiljen kolac.
-
Senior Member
hajte neki recept,a da nisu torte i slatkisi u pitanju!!!!! evo da se ja malo pohvalim,ako volite spagete ( mm i ja ove obozavamo) probajte karbonare na moj nacin,hihih!!! ispecete 300 gr slaninice,nekoliko cesnja belog luka,ili u prahu,zatim dodate kasiku dve brasna malo zapecete,pa dodate 2 case punomasne pavlake,casu jogurta,lepo umutite,pa po potrebi dodate i casu vode...to se krcka 5\10 min,dodate vegete,suvog pesuna,ili svezeg sve jedno i sos je spreman!!!! i skuvate spagete,hahah to svi znamo!!!!!!!
-
Senior Member
a sad vi,dajte nesto slanoooooooo!!!!!!!
-
Senior Member
ja pravim "ledene kocke" lep kolac.......
evo nesto slano:"LOPTICE OD TUNJEVINE"
treba konzerva tunjevine,dva parceta bajatog hleba,so,biber,prezle,ulje,pola veze persuna i zacin od povrca
tunjevinu ocediti od ulja,viljuskom dobro usitniti pa dodati,sredinu hleba predhodno namocenog u malo vode i dobro icedjenu.Biberiti,posoliti,malo zacin i seckani persun.Masu izmesati i sjediniti,praviti male lopte uvaljati u prezle i prziti dok ne porumeni.
e sad.....moze i jos jedna verzija koja se meni svidja.Tuna u konzervi ali da je kvalitet,ja volim svajcarsku,nisam ukusniju jela.Znaci tuna i hleb za tost.....u tunjevinu iseckate crni luk pa tu smesu namazete na tost hleb i odozgo narendate sir.
Eto i ja sam neka domacica.....ha ha ha.......
najvise volim lazanje ali bez pecuraka....mada nikad nisam pravila jer me stra da ne zabrljam omiljeno jelo.
-
Senior Member
-
Senior Member
e ja stalno pravim lazanje,prosto je ko pasulj,nema sta tu da se zezne....evo bas prosli vikend imali goste ja spremila lazanje i sve smazali!!!!
-
Senior Member
e pa napisi mi kako ga pravis?Da probam jaooooooooo posle mi bale na usta!!!!!!!!!
-
Senior Member
evo ti salveta
-
Senior Member
pisi skarlet
Dozvole postovanja
- Vi ne možete postovati nove Teme
- Vi ne možete postovati odgovore
- Vi ne možete postavljati attachmente
- Vi ne možete editovati svoje postove
Forumska pravila